Is Outdoor Training te zwaar voor mij?

Datum

Iedereen heeft de behoefte om te beginnen aan iets nieuws. Daarbij ontstaat vaak een (lichte) twijfel of het wel iets voor je is. De vragen die je jezelf hierbij stelt, maken het je ook niet makkelijker. Het is natuurlijk goed om dan ook twee keer na te denken voor dat je ergens zomaar aan begint. Zo kun je bepaalde factoren beter tegen elkaar afwegen en uiteindelijk de beslissing nemen die bij jou past. Maar wat nou als die twijfel blijft?

We krijgen regelmatig de vraag of onze Outdoor Trainingen niet te zwaar zijn.. Mensen die wel graag willen maar bang zijn dat ze het niveau niet aankunnen waardoor de groep bijvoorbeeld op ze moet wachten. Laat ons verduidelijken: dit is absoluut niet het geval. Onze trainingen zijn zeker uitdagend (maar hé, je wilt tenslotte resultaat behalen), maar wel ieder individu op eigen niveau uit te voeren. Daarbij komt dat onze groepen juist heel motiverend werken en iedereen elkaar helpt om het beste uit zichzelf te halen.

Maar wie kan je dit nu beter vertellen dan onze eigen leden? Lees hier hun verhaal!


Hallo, mijn naam is Chantal en ik train sinds kort bij Outdoor Training Reuver. Het is super motiverend om met een leuke groep samen te trainen op mijn eigen niveau. De trainingen bestaan uit leuke en uitdagende spel- en oefenvormen die op een duidelijke manier worden uitgelegd. Mijn doelstelling is om mijn conditie en kracht op te bouwen, en dat gaat me met deze toffe outdoor trainingen zeker lukken omdat er veel variatie in zit.

Hallo, mijn naam is Muriëlle en ik train sinds kort bij Outdoor Training Reuver. Inmiddels heb ik sinds de kick-off nu 3 lessen gevolgd en ik kan vertellen dat deze trainingen me echt super goed motiveren. Zelf merk ik namelijk dat het uithoudingsvermogen een aandachtspunt is bij mezelf en mede door de afwisseling in de lessen op het gebied van o.a. conditie, kracht en core stability kan ik op een prettige manier hieraan werken. Dirk en Joeri zijn beide erg enthousiaste en positieve trainers die de trainingen goed aanpassen voor elk niveau. Ze vragen bijvoorbeeld voor elke training naar klachten en blessures, zodat hier tijdens de les rekening mee gehouden kan worden. Ook moedigen de medesporters elkaar op een positieve en enthousiaste manier aan, dat zorgt ervoor dat je na iedere training met een voldaan gevoel naar huis gaat. Ik heb er in ieder geval al het vertrouwen in dat OTR een mooie rol gaat spelen in het opbouwen van het gewenste uithoudingsvermogen. Op naar de volgende training. Zin in!!!


Hallo, mijn naam is Roy en ik train sinds kort bij Outdoor Training Reuver. Trainen bij OTR helpt me bij het fit zijn én het fit blijven. Joeri en Dirk geven gevarieerde trainingen op verschillende en uitdagende locaties in Reuver. Iedere training is weer anders, het gaat dus nooit vervelen. Iedereen binnen OTR kan op zijn of haar eigen niveau trainen, moeten zit er niet bij want je traint immers voor jezelf. We hebben een hele leuke groep wat het trainen zeer zeker bevorderd.

Hoezo te zwaar voor mij?

Zou jij gratis en vrijblijvende proefles willen volgen? Klik dan hier. Heb je nog andere vragen voor ons? Laat het ons weten!

Let’s go!

Lid worden van de OTR community?

Wellicht ook
interessant