READY? 3,2,1.. GO

Beste QR GAME deelnemer,

Supertof dat je meedoet aan onze game. Het wordt een mooie uitdaging voor jou maar het gaat je zeker lukken. De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk en op iedere locatie wordt gewerkt met verschillende oefeningen in verschillende uitvoeringen. Op deze pagina vind je alle benodigde informatie. Waar de knooppunten zich bevinden, welke routes je kunt lopen en een uitgebreide handleiding. Heb je hierna nog een vraag? Stel deze via onderstaand contactformulier. Heb je een idee om onze QR GAME nog toffer te maken? Laat het ons weten, wederom via onderstaand formulier.

Genoeg gelezen, tijd om de natuur in te gaan en ohja: vergeet niet om een foto te maken en ons te taggen @outdoortrainingreuver en #QRGAME en wie weet, win je ook nog iets leuks!

Goodluck en bovenal: Enjoy!

Bekijk hier de verschillende routes

Momenteel zijn we hard aan het werk om ervoor te zorgen dat jij de routes direct in je eigen sportapp kan zetten. Hier krijg jij z.s.m. bericht van!

STARTER GAME - 3.5 KM

De knooppunten op deze route zijn als volgt:
1. Knooppunt 79 (achter Frumarco)
2. 70.1 (Walsbergerweg)

 

NEXT LEVEL GAME - 7 KM

De knooppunten op deze route zijn als volgt:
1. Knooppunt 36
2. knooppunt 23
3. knooppunt 62
4. Knooppunt 35

HIGH PERFORMANCE GAME - 11.5 KM

De knooppunten op deze route zijn als volgt:
1. Knooppunt 77 (bankje bij de maas)
2. Knooppunt 83 (kapel)
3. Knooppunt 80
4. Knooppunt OTR (bij het heuveltje)
5.  Knooppunt 70.1 (Walsbergerweg)
6.  Knooppunt 79
7. Knooppunt 22 (Paddenpoel Beesel)

 

WARRIOR GAME - 15 KM

1. Knooppunt 70.2 (Ronckestein)
2.  Knooppunt 60
3. Knooppunt 80
4. Knooppunt 77
5. Knooppunt 22 (Paddenpoel Beesel)
6. Knooppunt 79 (achter Frumarco)
7. Knooppunt 70.1 (Walsbergerweg)
8. Knooppunt 83 (kapel)
9. Knooppunt OTR (boven aan het heuveltje).

Handleiding

  1. Via de mail heb jij een plattegrond ontvangen. Deze plattegrond geeft een overzicht van de qr-codes in de gemeente Beesel.
  2. Er staat bij elke route ook een advies startplek gemarkeerd waar je kunt starten. Om het jezelf makkelijk te maken download je de GPX viewer op je smartphone . Op deze manier kun je de routes exact van je telefoon aflezen, hoe makkelijk is dat? Download hier de app voor Android en IOS
  3. Onder de bovenstaande kaarten staat een button die je direct verwijst naar de route. Deze route kun je exporteren (door te klikken op het vierkantje met pijltje). Gelukt? Nu kun je je route openen in je GPX viewer!
  4. Controleer via onderstaande QR code of de camera van jouw telefoon is voorzien van een QR scanner. Mocht dit niet het geval zijn dan adviseren wij jou om de volgende applicatie te downloaden hiervoor via de Google Play store of Apple store. Controleer na het downloaden even of je met de app de QR-code nu wel kunt scannen.
  5. Trek nu je mooiste buitensport outfit aan en ga naar de startplek waar jij wilt beginnen. Wij adviseren altijd een korte warming-up te doen voor de start van de training op de desbetreffende plek.
  6. Wanneer je goed bent opgewarmd start je de route op in je telefoon. Start vervolgens je looppas en voer deze op tot een gewenste snelheid.
  7. Kom je bij een Outdoor Training Reuver QR code (te herkennen aan het blauwe design en het logo) dan kun jij deze nu scannen met jouw telefoon waarna jij een korte instructie video krijgt te zien. In deze video zie jij een aantal leuke oefeningen op verschillende niveaus die wij zorgvuldig hebben opgesteld.
  8. Voer nu de oefeningen uit op de desbetreffende plek met het gewenste aantal herhalingen en sets. Je mag zelf kiezen welk niveau dat jij doet. Na het afronden van deze training vervolg jij de route in de gewenste richting totdat je bij de volgende OTR QR Code uitkomt.
  9. Volbreng op deze manier de hele route en vergeet vooral niet te genieten van de heerlijke natuurrijke plekjes die jij zult tegenkomen in en van onze beschikbare routes.
  10. Als je klaar bent zijn wij erg benieuwd hoe je de route ervaren hebt! Laat je een foto samen met je sportmaatje achter op onze Facebookpagina van Outdoor Training Reuver?

Vragen en/of toffe ideeën voor de game?

Aanmelden groepslessen leden

Heb je vragen over de game of een idee om onze game nog toffer te maken? Stuur ze dan hieronder in. Wij waarderen dit enorm, alvast bedankt! We zijn momenteel hard aan het werken aan een FAQ pagina, deze komt snel!

×

Winkelmand