OVER ONS

Outdoor Training Reuver is een creatieve en uitdagende beweegaanbieder in Reuver. De organisatie bestaat uit 2 gemotiveerde trainers die plezier en uitdaging hand in hand laten gaan. Wij bieden op verschillende momenten in de week gevarieerde outdoor trainingen aan in een natuurlijke omgeving. Door het gebruik van deze natuurlijke elementen en een vleugje creativiteit willen wij het beste uit een ieder halen. Wij focussen ons binnen de trainingen op het verbeteren van kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid. Kom met ons trainen en groei met ons mee naar een sportieve en gezellige community waarin we samen werken aan een goede gezondheid!

Onze trainers

Hoi allemaal, graag stel ik me even aan jullie voor. Mijn naam is Joeri Meuter en ik ben woonachtig in Reuver. Sinds een vijftal jaren ben ik werkzaam als gecertificeerd sporttrainer en inmiddels heb ik al een heleboel sportlessen op het gebied van fitness achter mijn naam kunnen zetten.

Je moet hierbij denken aan lessen als Circuittrainingen, Spinning , HIIT (High Intensity Interval Training) en Bokslessen aan zowel jong als oud. De trainingen heb ik altijd met veel plezier aangeboden binnen verschillende dynamische organisaties die zich richten op het gebied van sport en gezondheid. Ook met het aanbieden van 1 op 1 trainingen heb ik al veel ervaring en dit dan altijd aangepast op de wensen en behoeften van de deelnemer. Dit vind ik enorm interessant en leuk om te doen. Mede doordat je de groei van sportprestaties van mensen kunt waarnemen, analyseren en optimaliseren.

Zelf omschrijf ik mij als een creatieve en gedreven trainer. Ik ben natuurlijk ook zeer actief met een aantal sportieve bezigheden zoals krachttraining, functionele training en trail running. Eigenlijk gewoon van alles wat. Het liefst doe ik dit met mensen samen omdat dit mij enorm veel energie geeft! Samen met Dirk Driessen heb ik ‘OTR’ opgezet om deze passie uit te breiden naast mijn huidige baan als Allround Fitnessmedewerker bij Anytime Fitness in Tegelen. Mijn doel is het optimaal laten ervaren van plezier met het actief bewegen in de buitenlucht op verschillende uitdagende locaties binnen de omgeving van Reuver.
Mijn naam is Dirk Driessen (26) geboren en getogen in Reuver. Van jongs af aan al bezig geweest met sport en bewegen. Sport loopt als een rode draad door mijn leven en vind dit dan ook erg belangrijk. Naast eigen deelname aan sport zoals trail running en functionele training heb ik ook altijd gestudeerd binnen de sportsector. Van sport- en beweegcoach, het mede-organiseren van (grootschalige) sportevenementen tot een afgeronde studie binnen sport- marketing en management.

De laatste jaren veel groepstrainingen mogen verzorgen zoals Bootcamp en Functionele Training. De grootste trigger voor mij om deze lessen te verzorgen is de voldoening en het plezier van mensen die zij uitstralen na de training. Dat sporten gezond is weten we inmiddels wel, maar dat sporten ook veel plezier met zich meebrengt heeft nog niet iedereen ervaren.

Ik geef uitdagende trainingen op verschillende niveaus met een hoog FUN gehalte. Dit laatste draagt bij aan plezier en voldoening op ieder niveau, dus ook voor jou! Nog niet overtuigd? Kom dan eens gratis meedoen, ik weet zeker dat je het leuk vindt, daarnaast word je er ook nog eens heel fit van. Do you dare?’

PS: ik kijk heel stoer op de foto maar ik ben best aardig hoor!